PRAJITURA CU DOVLECEI

WP_20150829_011

WP_20150829_012

Da da…dovlecei si nu dovleac !! delicioasele legume se pot folosi si ca desert,la fel ca si  versorii lor morcovii , iar azi va provoc la un gust nou ..sper sa va placa mai ales ca-n lista de ingrediente este si multaaaa ciocolata .

INGREDIENTE :

-240 gr faina

-40 gr cacao

-110 gr unt

-160 gr zahar brun

-3 oua

-280 gr dovlecei rasi

-170 gr ciocolata cu peste 50 % cacao

-1/2 lgt praf de copt

-1 lgt bicarbonat de sodiu

-1 lgt ness

 

faina+cacao+praful de copt si bicarbonatul se amesteca

WP_20150829_001

untul moale se freaca bine cu zaharul ,apoi se adauga ouale pe rand si un praf de sare ;

WP_20150829_002WP_20150829_003

se adauga faina si dovleceii rasi ,iar la sfarsit ciocolata taiata bucatele si nessul ( nediluat )

WP_20150829_005WP_20150829_007WP_20150829_008

se toarna compozitia intro forma de silicon si se introduce la cuptor la 180 gr pentru aproximativ o ora ( e gata cand iese scobitoarea curata )

WP_20150829_009WP_20150829_010WP_20150829_011

WP_20150829_013WP_20150829_014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: