TORT REVELION 2015

WP_20141231_015

WP_20150101_002

un tort gustos si racoritor ,asa cum trebuie sa fie de revelion dupa o masa copioasa si grea dpdv al bucatelor si al caloriilor

blat din albusuri ,crema gansh de cioco ,crema de visine si glazura lucioasa

ceasul l-am facut dintr-un rest de aluat de tarta pe care-l aveam in congelator ,merge si cu aluat de fursecuri , am decupat un cerc apoi am facut o impletitura pe care am asezat-o pe marginea cercului ,am uns-o cu galbenus de ou si am copt ceasul vreo 30 min ; rece am umplut mijlocul cu ciocolata alba topita iar limbile ceasului si cigrele le-am facut cu ciocolata neagra

 

WP_20141231_017WP_20141231_013WP_20141231_014

WP_20150101_005WP_20150101_004WP_20150101_003

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: