RULADA CU CREMA DE PIERSICI SI CAISE

IMG_2041

O rulada delicioasa,deloc gretoasa ba chiar racoritoare buna pentru masa de duminica .

am facut un blat de pandispan cu cacao clasic din 6 oua,6 lg zahar,6 lg ulei ,4 lg faina,2 lg cacao si 1 plic praf de copt ,pe care l-am copt in tava mare de aragaz,cand a fost gata l-am rulat intr-un prosop umed.

crema :

-1 cutie mascarpone

-250 gr caise si piersici ( eu am avut din congelator dar merge si din compot )

-250 gr frisca batuta

-1 plic gelatina

fructele asa congelate le-am pus pe foc cu 4 lg zahar pana s-au desghetat complet apoi reci le-am bagat la blender,le-am amestecat cu mascarpone,frisca batuta si gelatina hidratata in 30 ml apa rece.

glazura:

-1 ciocolata amaruie

-1/2 ciocolara alba

-50 ml frisca lichida

-50 gr unt

am topit ciocolata amaruie pe baie de aburi cu frisca si untul ,asa calda am turnat-o peste rulada ,apoi din ciocolata alba topita am tras niste linii peste cea amaruie.

IMG_2040

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: