RULADA COLORATA UMPLUTA CU CREMA DE BRANZA

IMG_2037

Aceasta reteta se preteaza la o masa la care vrei sa dai gata toti invitatii,este atragatoare dar si foarte gustoasa si nu necesita mult timp de pregatire .

ingrediente :

-6 oua

-6 lg  faina

-3 lg smantana

-6 lg ulei

-1 plic praf copt

-3 lg branza

-3 lg pasta ardei

-3 lg spanac

se amesteca galbenusurile cu smantana si uleiul;separat se bat albusurile spuma iar faina se amesteca cu praful de copt; se adauga albusurile si faina peste compozitia de galbenusuri,alternand cate putin din fiecare ,apoi se imparte toata compozitia in 3 boluri,in care se pun in unul branza,in altul pasta de ardei si un pic de sare iar in al 3-lea bol spanacul fiert si tocat si sare.

IMG_2026IMG_2027IMG_2028

IMG_2029IMG_2030IMG_2031

IMG_2032

se pune compozitia in tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt ,alternad cate putin din fiecare fel; se tine la cuptor la 180 gr 20 min (faceti proba cu scobitoarea )apoi se rastoarna pe un servet umed rulandu-se cu ajutorul servetului;se lasa asa rulat pana se raceste ,cand se scoate servetul si se umple cu crema de branza se ruleaza la loc (fara servet de data asta ) si se tine la frigider pana la servire .

crema de branza :

-1 pct crema philadelphia sau 200 gr branza telemea

-1 lg smantana

-marar si patrunjel

 

se amesteca toate ingredientele,se adauga optional piper si nucsoara,se pune crema peste foaie ,se ruleaza,se infasoara in folie alimentara  si se da la rece.

IMG_2033IMG_2034IMG_2035IMG_2036

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: