PRAJITURA MARA

DSC01750

o alta reteta luata de pe site-ul Liviei.

ingrediente foi : 1 ou,100 gr zahar ,150 ml ulei,150 ml lapte,240 gr faina,2 lg cacao,1 praf de copt.

ingrediente blat alb : 4 albuse,100 gr cocos ,150 gr zahar,2 lg cacao.

ingrediente crema: 4 galbenusuri, 150 gr zahar,2 lg amidon,300 ml lapte,250 gr unt ,2 lg cacao

ptr foi,se bate oul cu zaharul,se adauga uleiul,laptele,faina amestecata cu cacao si praful de copt;se coace o foaie in tava de cuptor care dupa racire se taie pe jumatate

DSC01687DSC01688DSC01689

DSC01690DSC01691

pentru crema ,se bat galbenusurile cu zaharul,se adauga amidonul si laptele si se fierbe pana se ingroasa,apoi se lasa la racit .Se spumeaza untul ,dar inainte i se scoate apa ,apoi se adauga cate un pic de crema pana se incorporeaza toata; din cantitatea de crema se opreste 1/3 ,iar in restul se adauga cacaua.

ASAMBLARE :foaie,crema cu cacao,blat cocos ,crema cu cacao,foaie,crema alba.

seasupra se poate presara cocos sau ciocolata rasa;

DSC01694DSC01695

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: