FURSECURI TRUFE

DSC01663

Am tot intilnit aceasta reteta mai pe toate site-urile culinare fiind recomandata si laudata de toata lumea si iata ca i-a venit randul sa o incerc si eu; dupa ingredientele mentionate nu este altceva decat un blat de ciocolata transformat in niste bilute pudrate din belsug cu zahar farin ,dar potrivite langa  o ceasca de ceai sau de cafea intr-o dupa-amiaza friguroasa de iarna .

ingrediente :2 ciocolate amarui sau cu lapte  ,100 gr zahar tos,90 gr unt ,2 oua ,200 gr faina ,25 gr cacao,1/2 praf de copt ,1 pahar zahar pudra,esenta de vanilie .

ciocolata se topeste cu untul( e de preferat sa se faca pe baie de aburi sa nu se arda ciocolata ),se ia de pe foc si se adauga zaharul,se amesteca bine pana se topeste acesta si apoi se adauga ouale pe rand.

DSC01652DSC01653

se adauaga vanilia si faina amestecata cu cacao si praful de copt

DSC01654

compozitia rezultata trebuie sa fie un aluat moale,care se tine la frigider minim 2 ore ,apoi se ia cu lingurita ,se formeaza bilute care se dau prin zahar pudra si se aseaza in tava de copt tapetata cu hartie; se tin la cuptor 15 min la 160 gr

DSC01655DSC01656DSC01662

2 Comments (+add yours?)

  1. ebotez
    Oct 01, 2013 @ 06:21:51

    am sa o ıncerc poate azi……..multumesc Lumita mea.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: