ARIPIOARE PICANTE LA CUPTOR

Nu va speriati ca nu e o reteta sofisticata ,dar trebuie inceputa cu o zi inainte de a  fi servita ;

ingrediente  marinata ptr 12 aripioare :

-5-6 catei de usturoi

-1/2 lingurita ghimbir praf

-1/2 lingurita radacina de ghimbir

-chili,dupa gust ,cat de picant doriti

-2 linguri sos de rodii

-2 linguri sos de soia

– 1/2 lingurita coriandru

-1/2 lingurita enibahar

-1/2 lingurita sare

aripioarele spalate si zvantate se amesteca bine cu toate ingredientele si se tin la rece pana a doua zi , cand le vom aseza in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt si le vom introduce la cuptor 45-60 min .

daca preferati gustul crocant puteti dupa ce le-ati scos din marinata sa le tavaliti prin pesmet sau fulgi de porumb si apoi sa le asezati in tava.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: